Wie is Nikkie de Jager? Youtube-ster achter Nikkietutorials

Products

Wie is Nikkie de Jager? Youtube-ster achter Nikkietutorials

Wie is Nikkie de Jager? Youtube-ster achter Nikkietutorials

De Nederlandse YouTube-ster en make-up goeroe Nikkie de Jager schokte de wereld toen ze in 2020 in een emotionele video onthulde dat ze transgender is.

De invloedrijke ster zei dat haar beslissing werd afgedwongen door iemand die haar publiekelijk wilde outen.

Wie is Nikkie de Jager?

Nikkie https://znaki.fm/nl/persons/nikkie-de-jager/ is een van de populairste beauty influencers met 13,9 miljoen YouTube-abonnees.

De in Nederland geboren vlogger post regelmatig make-up tutorials van beroemdheden en werkt vaak samen met andere beauty influencers zoals Jeffree Star.

De Nederlandse heeft op haar YouTube-kanaal een video gedeeld met de titel “I’m Coming Out”.

Daarin zegt ze: ‘Ik ben in het verkeerde lichaam geboren, wat betekent dat ik transgender ben.’

Ze vervolgt: “De planeet aarde zit vol met labels en ik heb me nooit prettig gevoeld bij labels. Ik wilde mijn eigen persoon zijn, mijn eigen identiteit. Mijn eigen mens.

“Ik ben ik. Ik ben nog steeds Nikkie. Daar verandert niets aan. Het laatste wat ik wil in mijn leven is dat je me niet meer vertrouwt, of dat je me met andere ogen bekijkt, of op een andere manier naar me kijkt, of denkt dat ik veranderd ben.

“Ik wil kleine Nikkies over de hele wereld inspireren die zich onzeker voelen, die zich niet op hun plaats voelen, die zich onbegrepen voelen – ik hoop door op te staan en vrij te zijn, dat het anderen inspireert om hetzelfde te doen – om je leven echt te leven zoals je wilde en zoals je verdient.

Wat is de nettowaarde van Nikkie de Jager?

Volgens Celebrity Net Worth is de beauty vlogger naar schatting 6 miljoen dollar waard.

De schoonheidsgoeroe heeft een behoorlijk bedrag bij elkaar geschraapt dankzij haar cosmetische talenten.

Nikki’s indrukwekkende talenten met een make-upkwast hebben ervoor gezorgd dat ze Marc Jacobs’ eerste artistieke adviseur werd en de ster stond zelfs op de lijst van Forbes “Top Influencers” in 2017.

Hoe lang is Nikkie de Jager?

Nikkie is 1,80 meter.

In de emotionele video die Nikkie op haar YouTube-kanaal plaatste, vertelt Nikki over haar ervaring “in het verkeerde lichaam geboren te zijn” en over haar transitie.

Ze onthult dat ze op 14-jarige leeftijd begon met hormoonblokkers en groeiremmers – en dat ze zonder die hormoonblokkers eigenlijk veel langer zou zijn – voordat ze op haar 19e ‘volledig’ in transitie ging.

Hoe oud is Nikkie de Jager?

Nikkie is 28 jaar oud en vlogt al sinds haar tienerjaren.

De ster begon haar tutorials in het geheim te maken in haar slaapkamer toen ze 14 was.

Nikkie werd beroemd in 2015 nadat haar YouTube-video ‘The Power of Makeup’ – die terugsloeg op ‘make-up shaming’ en de transformerende kracht van make-up liet zien – viral ging.

In de zeven minuten durende clip liet ze het schrille contrast zien tussen haar met en zonder cosmetica.

Heeft Nikkie de Jager een relatie?

Nikkie verloofde zich met Dylan Drossaers nadat hij haar eerder dit jaar ten huwelijk vroeg tijdens een romantische reis in Italië.

Het stel ontmoette elkaar via een gemeenschappelijke vriend en houden hun relatie graag privé.

In een YouTube-video ging Nikkie in op haar relatie met haar partner Dylan: “Dylan is een hele, hele speciale jongen. Ik heb nog nooit iemand als Dylan ontmoet.

“Hij is echt de aardigste man die ik ooit in mijn leven heb ontmoet.

“Het klikte tussen Dylan en mij en hij wist het niet. Hij weet het nu, Dylan weet van mijn verleden, maar ik wou dat ik het hem eerder had verteld.

“Alles voelde zo magisch, zo goed, dat ik bang was hem te verliezen als ik mijn hele verhaal zou vertellen.

“Op het moment dat ik hem mijn volledige verhaal vertelde, was hij natuurlijk geschokt, maar dat is een privékwestie waar we mee te maken hebben.”

Ze voegt eraan toe: “Dylan is zo’n sterk en inspirerend mens en ik ben vereerd om aan zijn zijde te staan.”

right-quote

We are here to help. Please use our online form to ask for a quotation within 6 hours.